Mijlpaalkaarten baby en zwanger

by - januari 09, 2017

Je ziet ze op veel plaatsen verschijnen, in verschillende soorten, maten en kleuren. Mijlpaalkaarten, ze zijn helemaal hip en happening, maar wat zijn mijlpaalkaarten precies en wat kun je er allemaal mee?

Mijlpaalkaarten wat zijn het?


Mijlpaalkaarten, de naam verklapt het al een beetje, zijn kaarten waarmee je een mijlpaal, een voor jou bijzonder moment, een unieke gebeurtenis of speciale gelegenheid vast legt op de gevoelige plaat. Op mijlpaalkaarten vind je meestal quotes of teksten die de bijzondere gebeurtenis aangeven, zodat jij het moment kunt vast leggen. Naast deze variant zijn er ook mijlpaalkaarten die met plaatjes weergeven waar het moment over gaat.

Veel mensen kennen de mijlpaalkaarten ook wel als milestone cards en zijn in diverse winkels en conceptstores verkrijgbaar.

Wat kun je precies met mijlpaalkaarten


Eigenlijk kan alles met de mijlpaalkaarten. Denk bijvoorbeeld aan een selfie met een mijlpaalkaart, zoals hieronder met de kaart "18 weken zwanger". Leg bijvoorbeeld de kaart "mijn eerste kerst" als decoratie neer naast een kerst knuffel en maak hier een foto van. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe leuk is het om vanaf de dag dat je een echo krijgt dit vast te leggen voor later. Met het set mijlpaalkaarten zwanger ontvang je 25 kaarten waarmee je onder andere de weken kunt vast leggen dat je kindje groeit, maar naast de weken zijn er bijvoorbeeld kaartjes met de eerst echo, eerste kleertjes, zwanger, bolle buik en baby. 
De kaarten bieden de mogelijkheid om er ook een datum op te schrijven, zo weet je precies op welke datum de foto is genomen.

Mijlpaalkaarten baby


Een super leuk vervolg op de serie zwanger zijn de mijlpaalkaarten baby. Na het vast leggen van de zwangerschap wordt je mooie wondertje geboren. Wat is er dan niet leuker om jouw kleintje vast te leggen op dezelfde manier, maar dan met de mijlpaalkaarten baby.

De mijlpaalkaarten baby zijn niet alleen leuk om zelf te kopen, maar ook super leuk om cadeau te geven als je op kraamvisite gaat, of geef ze met een babyshower. Het is een bijzondere manier om iemand te feliciteren en de zwart-witte, monochrome uitstraling geeft net dat extra's aan je plaatje.


Het set mijlpaalkaarten baby bevat 20 kaarten die ieder een mijlpaal vertegenwoordigen. Het tellen van de weken, mijn eerste tandje, ik kan omrollen, ik kan kruipen of mijn eerste lachje, zijn een kleine greep uit de kaartjes met tekst die in het pakje zitten. Daarnaast bieden de kaarten ook de mogelijkheid om er ook een datum op te schrijven, zo weet je precies op welke datum de foto is genomen.

Heb jij een mooi plaatje geschoten en wil je deze graag delen met ons delen, doe dit dan via Facebook, de mail info@prettypresents.nl of tag ons via Instragram #prettypresentsnl

Groetjes,

Nanda

You May Also Like

1 reacties

  1. Leuk! Ik heb ze voor mijn zusje zelf gemaakt en ontvang nu elke keer bij een nieuwe mijlpaal een foto van mijn neefje...

    BeantwoordenVerwijderen