Love lives here....

by - mei 22, 2014

Hallo allemaal,

Op deze zonnige dag wil ik met jullie dit schitterende mixed media canvasdoek delen.

Love Lives here.....


Judith is aan de slag geweest met verschillende producten van CraftEmotions om het canvas doek te bewerken. Ze heeft gebruik gemaakt van diverse kleuren vers, gesso, kant, lint en maskingtape


Op deze foto is te zien dat zij het masker botanical rozen heeft gebruikt in combinatie met modelleerpasta. Daarnaast heeft zij houten embellishments gebruikt, die heeft ze een aantal malen zo opgeplakt, maar een aantal heeft zij bewerkt met verf. 


Naast de maskers heeft zij ook de vlinderstans gebruikt van Tim Holtz en diverse scrapbook papieren. Deze papieren heeft zij in de vorm van een hartje gesneden en rond het hart gedoodeld met een fineliner. Om het gehele canvasdoek heeft zij ook gedoodeld met de fineliner, afwisselen met een kruisje of andere tekentje in de lijn.


De tekst Love Lives here.... heeft zij zelf geschreven en op deze foto is te zien dat zij de achtergrond stempel tekst heeft gebruikt van CraftEmotions.

Ik heb helemaal blij met deze aanwinst, want hij gaat mee naar de beurzen waar Pretty Presents het komende jaar te vinden is.

Bedankt allemaal voor het kijken en tot gauw.

Groetjes,
Nanda

You May Also Like

0 reacties