Winterse sferen

by - november 07, 2013

Hallo allemaal,

Tijdens de Noor! Design demodag zijn er door veel mensen verschillende workshops gevolgd. Een van deze workshops waar twee verschillende varianten mee zijn gemaakt is de kerst workshop met Dutch Doobadoo.


De tag is eerst bewerkt met verschillende kleuren distress ink. Na de inkt hebben we modelleerpasta met de mask art Faded Dots van Dutch Doobadoo verwerkt op de tag.

 

De tekst 'december' is van de Noor! Design stempel maanden en kalender, die is geknipt in banner formaat. Ook de bingo stempel van Noor is gebruikt, een mooie serie voor de kerst. Het plaatje met de lantaarn is van Studio Light die hebben een mooie kerst serie uitgegeven.


Voor de afwerking mocht de IJskristal van Noor! Design niet ontbreken en als accent nog een parel. Om de tag helemaal in winterse sferen te brengen hebben we de plaatjes bewerkt met Aleen's snow.

Het was een gezellige dag en zeker voor herhaling vatbaar. De workshops waren in trek en ik heb veel leuke reacties gekregen.

Hopelijk levert het jullie ook weer de nodige inspiratie op, zoals je ziet kun je met weinig middelen een hele leuke kerst tag maken.

Fijne dag nog,

Nanda

You May Also Like

1 reacties

  1. Wat een gave label, helemaal te gek !
    Nog een gezellig (knutsel) weekend ☺
    Liefs van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen